top of page

Mit navn er Camilla Stüker Hansen. Jeg er 22 år. Og bor i Hillerød.

Jeg har arbejdet med film- og TV i 6  år i alt. I 3 år har jeg arbejdet for TV Nordsjælland, og lavet en masse indslag. Det første år var på selve produktionsskolen og de sidste 2 år var som KUU elev.
i et halv år gik jeg på grundforløbet på Next. Den resterende tid har været i min fritid ved siden af arbejdet.

Jeg har hjulpet PanduroPackert med nogle produktioner, som at filme 3
 musicals til Musicalteateret (Tremmer, Vi maler byen rød 2 og Jack the ripper), Filmet en film for ADHD foreningen (Hillerød).

Været statist i en undervisnings film til skolebrug for vagter.

Har også været kamera assistent til ''Gribskov elite og talent udvikling'', ''Danish Beauty Awards 18'', ''Danish Beauty Awards 19'', ''Urban Agency - Lille Langebro & Bølgen I Københavns Havn'' og 2 musikvideoer for Wanna Be Brothers.
 

Jeg har også arbejdet lidt som Freelancer sammen med min bror, vi har bla. været lysassistenter på kortfilmen ''Lux Aeterna'' for Super8.
Sammen har vi også været med til at lave en musikvideo ''Du sætter spor'' hvor jeg var produktions assistent  for Nanna Schou Nielsen.

 

Jeg har også hjulpet med at klippe en web serie ''Helt fint'' som er en julekalender, sammen med 2 andre klippere, lavede vi sammenarbejde om hvordan vi delte alle tingene op og hvem der lavede hvilke afsnit, serien blev solgt C-More.

Jeg har været nede i Makedonien i 1 uge og filme noget af Ohrid Jazz Breeze Festival for Alliance Records.

Jeg har lavet 2 reklamefilm for SpotOn Bilpleje hvor jeg selv har filmet, sat lys, og klippet.


Så har jeg også lavet madprogram for ''Din helt egen kok'', hvor jeg selv har stået for det hele, her er jeg producer, ''A'' fotograf, lysmester, selv stået for det meste af lyden, og klippet det hele sammen. Udover dette fandt jeg selv udstyr og crew til det hele. 

 

Jeg var en af de heldige der kom igennem nåleøjet og blev optaget på NEXT og tog grundforløbet. Jeg bestod og fik 10 i standpunktskarakter.

 
Lige pt. går jeg og arbejder for Circle K for at tjene penge til mad og husleje.
Men er klar til hver en tid til at springe fra hos Circle K, og sige ja til en elevplads, hvis du og dit firma vil have mig som elev!

Glæder mig til at høre fra dig/ jer!

  
 

bottom of page